Notiser 2013

Godt frammøte og god stemning rundt bordene

NYE KLUBBLOKALER TATT I BRUK

Torsdag hadde GMK sin første klubbkveld i "nye" klubblokaler i Lomoen på Vinstra. 12 medlemmer hadde tatt turen for en koselig kveld med pizza, brus, kaffe og biteti.

Imponerende at medlemmer fra Gausdal og Doverskogen tok turen til byen.

 

Neste klubbkveld blir torsdag 12.des. kl. 18.00 - 21.00 - da med preg av julen som står for døra ! ! !

 

Karoline Halvorsen hadde tatt turen helt fra Dovreskogen
Geir Haugen fra Vinstra omkranset av gausdølene Tom Erik Sanden og Kjell Klophus
Inge Halvorsen fra Dovreskogen vil smake på pizzaen

NYE KLUBBLOKALER

Nå har vi endelig lokaler - nå må vi få fylt disse med aktivitet.

 

Lager og møterom
Her ser vi brakka GMK har kjøpt for å kunne lagre utstyr og rekvisita. Også plass til en kontorpult og til møbelgruppe for møter .
God plass
I brakka vi har kjøpt er det god plass. Møblene har vi fått av AF-gruppen. Takk for det.
Felles inngang og lokaler med AmCarHDFron
GMK-styret har inngått leieavtale med AmCarHDFron om å kunne benytte lokalene i Lomoen, Vinstra sammen.
GMK baserer seg på å ha klubbkvelder på torsdags-kvelder.
Godt utstyrt kjøkken
Rett innenfor inngangsdøra kommer vi til kjøkkenet.
Dette er lyst og fint - og har det nødvendigste utstyret -
kaffetrakter og oppvask-maskin .
Eget møterom
Ved kjøkkenet er det også møtemuligheter uavhengig av resten av lokalene.
Fra "salongen"
Stort møterom med video-prosjektor, brusautomat.
Noe av møblene bør skiftes ut.
Egen bar
I lokalet er det også bar -
God plass
Lokalet har ca. 40 sitteplasser

GMK HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER TIL VINTEREN

Det er enda plass til et par biler til. Ring 90038168

GMK har i flere år leigd plasser til ca. 20 biler for vinteropplag. Dette har vi nå også - og har pr.dato 1-2  plasser ledige.

Er du interessert  - så ring snarest meg på mob.tlf. 900 38168

 

Det koster kr,1.250 pr. bil - Innkjøring etter avtale. 

 

Førstemann til mølla .................................

                                   oooooooooooooooooooooooooooo

 

 

SESONGAVSLUTNING MED FJELLTUR

SESONGAVSLUTNING FOR HELGETURENE Sist søndag satte GMK slutt for arrangerte dagsturer. Denne gangen gikk turen til Lillehammer og videre til Værskei. Høstværet viste seg fra den gode siden, og var med å satte et hyggelig punktum for en lang og begivenhetsrik sommer.

BRANNBILEN SOLGT

DODGE - BRANNBILEN 1978 MODELL ER  SOLGT 🙂

Hensikten med å anskaffe den gamle brannbilen fra Sør-Fron var et forsøk på å bevare den i bygda. Det har gått 5 år - og interessen for å bruke bilen av våre medlemmer har vært svært laber.

Styret vedtok derfor at bilen skulle selges. Det vart først gitt  tilbud til klubbens egne medlemmer om å kjøpe den til fordelaktig pris. Ingen var interessert, så den vart da annonsert på Finn.no.  To forskjellige interessenter meldte seg, og den havnet til slutt på Reinsvoll. Kjøperen kom og la pengene på bordet i dag - og derved forsvant bilen nedover til Toten.

GMK-ere på testtur til Romsdalsmartna på Åndalsnes

Arrangørene av årets Romsdalsmartna på Åndalsnes inviterte GMK til å komme på besøk med noen av sine veteranbiler.

Her er de som vart med fra starten ; Nils Gjeitnes i Sin Volvo lastebil, mens  Dag Gryttingslien og Kai Kolobekken tok turen i førstnevntes Cadillac. Senere vart Jon Andresen og Ståle Rønningen også med på turen.

Dersom det er interesse for det hos begge parter, kan det tenkes at GMK legger sin sesongavslutning til tilsvarende tur i åra framover. Gjerne da med overnatting fra lørdag til søndag. Gi tilbakemeldinger - --  ! ! ! !

De som deltok, er av den oppfatning at GMK bør få en tur til Romsdalsmartma'n inn på terminlista for 2014. Om det skal arrangeres 2 eller 3-dagerstur får en komme tilbake til.  Årsmøtet i febr./mars setter opp den endelige terminslita - så får vi seg hva det blir til .

Som en del av turen til Åndalsnes var det lagt inn besøk hos Brødr.Sylte's bensinstasjon på Mjelva. Stasjonen er restuarert til autentisk stasjon fra 50-60 tallet. Her Gjeitnes's Volvo (Foto; Nils Gjetnes)

GMK'ere til utlandet.

GMK PÅ TUR TIL SÔDERTELJE I SVERIGE. Tradisjonen tro var det også i år noen av tungbilgruppa som tok turen til Södertelje i Sverige. Kolonnen starta i midtdalen, og flere sluttet seg til undervegs. De som var med på turen fra GMK var ; Tor Doseth, Rune Rolstad, Marius Doseth, Erling Doseth, John Hage, Jon Andresen , Nils Gjeitnes og Håvard Wangen. ( Foto; Nils Gjeitnes)

SPONSORAVTALE MED NAF I HAVN.

Ottar Arneberg (Leder i NAF Sør-Gudbrandsdal) Kari Solberg (Leder i NAF Nord-Gudbrandsdal) Willy Heimstad fra GMK og Stein Løkken ( Senior-rådgiver i NAF) er alle tilfreds med samarbeids-avtalen

NORGES AUTOMOBIOLFORBUND - NAF - SOM SAMARBEIDSPARTNER.

Forhandlingene med NAF har endt  med en 3-årig avtale med NAF avdeling Nord-Gudbrandsdal og NAF avdeling Sør-Gudbrandsdal og NAF's distriktskontoret på Gjøvik.

Bakgrunneen for avtalen er ønsket om å være med å utvikle Gudbrandsdalsløpet i de nærmeste årene. NAF går dermed inn som partner i løpet, og stiller økonomiske resurser til rådighet, samtidig som de også stiller med funksjonærer løpsagen.

Umiddelbart etter årets Gudbrandsdalsløp skal en sette sammen et arbeidsutvalg som skal stake kursen framover for en ønsket utvikling i åra som kommer. Dette blir et veldig spennende og viktig  samarbeid som GMK har store forventninger til.

GUDBRANDSDALSLØPET PÅ TV ;

Asgeir Borgemoen og hans TV-team besøker GMK 7. for å gjøre TV-opptak fra Gudbrandsdalsløpet lørdag. 

TV-teamet skal være passasjerer hos en av deltagerne i løpet lørdag og skal filme og intervjue deltagere og publikum langs kjøreruta. Innslagene vil bli vist på etter-vinteren/våren 20114

(Les mer under : Formannen har ordet-bloggen)

GMK-ere på langtur. Tungbilkarene Helge Skjåk, Åge Widme, Arild Båtberget og Ope Petter Øyen har igjen tatt på langtur. Denne gangen er det lastebiltreff i Haugsund som lokker karene som også kjører lastebil i sitt daglige virke - til å tilbringe noen feriedager sammen med gode kamerater langs veien. GMK ønsker dem en god tur ! ! ! (Foto: FJUKEN)

GMK stod tradisjonen tro som arrangør av Country Car Meet ved Peer-Gyntsenteret på Vinstra den 6.juli.  Dette er et rent AmCar-treff for biler,trucker og motorsykler, og hele 109 kjøretøyer vart registrert i innsjekkingen.

Takket være strålende vær og Idol-Steffen og Morten Vestly fra scenen var det stor oppslutning fra publikum. Totalt vart det avgitt 169 stemmer. ( se resultatliste)

GMK-STYRET HAR SAGT OPP HUSLEIEAVTALEN MED WIDME EIENDOM AS

 Les mer i "formannen har ordet"

 

----------------                      ---------------------------                        ---------------------

VELLYKKA VOGNMANNEN-ARRANGEMENT PÅ VINSTRA

Vognmannen 2013 vart arrangert i Kåja, Vinstra helga 28-30.juni. Totalt stilte 153 kjøretøy til start på selve Vognmannsløpet lørdag. Kjøreturen gikk etter Peer Gynt seterveg over Sødorpfjellet - Fryvollene - Veikledalen  tilbake til Kåja.

Les mer under fanen : GMK-arrangement - Vognmannen 2013

GMK UTSATT FOR STORE FLOMSKADER

Onsdag ettermiddag skjedde det katastrofale : En liten og unnselig bekk gikk plutselig over sine bredder og tok med seg jordslam og stein på sin ville ferd mot :    - - - Ja nettop ; GMK*s klubblokaler i kjelleren på Ysteriet ved Breivegen i Sør-Fron. Lokalene ( ca 300 kvm) vart på kort tid fylt med jordholdig vatn til opp under taket.

I dette gjørmebadet befant det seg på verkstedet 4 biler som rett og slett druknet i gjørme. I de andre rommene  ( lager, MC-rom og kafferom + toalett) var vannet oppunder taket. Takket være iherdig innsats fra Midt-Gudbrandsdal Brannvesen vart lokalene lenset for vann - men hele arealet er dekket med 40-50 cm med tykk gjørme.

I skrivende stund er det enda uvissst hva som vil skje. Huseier Åge Widme har vært i kontakt med sitt forsikringsselskap, mens bileiernes forsikringselskap allerede har varslet om at de ikke dekker naturskade. Det er derfor en fare for at utgiftene til evt. reparasjon må dekkes av hver enkelt bileier.

Det gjenstår mye arbeid alt før en klarer å få bilene ut av lokalene og kan starte det møysommelige arbeidet med å få rengjort lokaler og utstyr. Mye av utstyret som kompressor, sveiseapparat m.m. regnes med som tapt.

Willy - 23.mai 2103

Gudbrandsdal Motorvognklubb

GMK er en ideell sammenslutning uten partipolitiske eller økonomiske interesser.
GMK skal fremme bevaring av. forståelse for og kunnskap om motorhistoriske kjøretøy som er 21 år og eldre, med særlig vekt på kjøretøy som er 30 år og eldre.
For å oppnå denne målsetningen skal klubben ;
a) Arbeide for at det blir oppsporet, restaurert og holdt ved like verneverdige motorhistoriske kjøretøy, og data om disse.
b) Arrangere møter, turer og løp til felles hygge.
c) Knytte kontakt med andre klubber og organisasjoner med samme interesse.

 

| Svar

Nyeste kommentarer

27.08 | 12:45

Det er ikke forhåndspåmelding, derfor :
Påmelding i sekretariat i Peer Gyntsenteret,Vinstra
Fredag kl. 18.30 - 20.30
Lørdag kl. 08.30 - 10.30
Velkommen !

26.08 | 23:03

Hvordan melder man på seg på løpet

18.08 | 14:39

Motor Sykler

fra 18 år til 2014

15.08 | 10:14

Hei er det noen påmelding til Gudbrandsdalsøpet 2019 ??