Formannens egen blogg

Så har sommeren snart gått over i høst, og med den GMK's store arrangementshelg :

Lørdag 5. sept. ; Gudbrandsdalsløpet       Søndag 6.sept. ; Gudbrandsdalsutstillingen

Gudbrandsddalsløpet hadde i 2014 vel 100 startende, og en har håp om at dette skal øke i årets løp. Takket være oppslutning fra regionkontor, kommuner, næringsliv og lokal handelstand klarer vi sammen med frivillige funksjonærer å ro dette i land. GMK har i år leigd inn hjelp fra Hundorp Musikklag og Ringebu Musikkforening.

MRK : Vi trenger mer hjelp før og under løpet . Har du lyst og anledning til å hjelpe til           så ta kontakt med leder.

Sommeren 2015 ser ut til å forbli en kald affære. Under disse værforholdene kan vi prise oss lykkelige for at Country Car Meet  fikk skikkelig godvær under arrangementet ved Peer Gynt kjøpesenter den 4.juli. Gledelig med 87 deltagere, med tanke på storarrangementet for AmCars i Lillestrøm samme dag.

Nå er det snart tid for Gudbrandsdalsløp ( lørdag 5.sept. og Gudbrandsdalsutstilling søndag  6.sept.) Gudbrandsdalsløpet har i år start i landsbyen Ringebu - og målgang ved Peer Gynt kjøpesenter på Vinstra. Vi hadde 112 deltagere i 2014, og planlegger for ca. 150 startende i høst. Mange av våre medlemmer ønsker å starte, noe som medfører at vi er avhengig av å leie inn hjelp fra Hundorp Musikklag ( 20 pers) og Ringebu Musikkforening (10 pers.) Mange GMK-ere stiller også opp disse hektiske dagene.

Søndag 6.sept. avholdes Gudbrandsdalsutstillingen med klasser for alle kjøretøy ( ikke traktor) - og med egen åpen klasse for kjøretøy av 1995 modell til 1985 - retrokjøretøy.

Når vårsol i bakkane blenkjer ........................

Våren står for tur, og med den sommer og sesong for vi som liker å pusle med våre aldrendee kjøredoninger. 2- og 4 hjula kjøretøy blir plukka fram att fra vinterlager, pussa og gnidd så det blenker lang veg. Kanskje er det en og annen rustflekken som dukker uventet opp også, og som bringer sorg og bekymring inn i et vårlig sinn.

På hjemmesider hos arrangører og i terminlister fra LMK, ser en at det nå fylles opp med arrangement og tilstelninger hver eneste helg gjennom en lang og begivenhetsrik sommer. Flere kollisjoner skjer også, sik at en lider valgets kval om hva en skal prioritere. Håper så mange som mulig av våre medlemmer i alle fall prioriterer GMK's egne arrangement slik at vi får så stor oppslutning som mulig. Oppfordrer ellers til at vi møter opp på arrangement hos andre lokale eller regionale arrangører også.

Ønsker alle en innholdsrik og begivenhetsfull sesong - til å mimre om når vi om5-6 måneder igjen begynner å arbeide med snø og vinterdekk igjen.

Willy Heimstad. Formann i GMK.

Nyeste kommentarer

27.08 | 12:45

Det er ikke forhåndspåmelding, derfor :
Påmelding i sekretariat i Peer Gyntsenteret,Vinstra
Fredag kl. 18.30 - 20.30
Lørdag kl. 08.30 - 10.30
Velkommen !

26.08 | 23:03

Hvordan melder man på seg på løpet

18.08 | 14:39

Motor Sykler

fra 18 år til 2014

15.08 | 10:14

Hei er det noen påmelding til Gudbrandsdalsøpet 2019 ??