Formannens egen blogg

Våren vart vel ikke akkurat slik noen av oss kunne forestille seg. For de fleste av oss tenkte vi vel på en modell av Toyota når vi hørte Corona nevnt første gangen.

Hvem skulle trodd at denne mikroskopiske , usynlige faren skulle ramme oss i et slikt omfang som det nå viser seg. Rent medisinsk har vel vi nordmenn sluppet heldig ifra det, og vi sender varme tanker til de pårørende til de som Corona'n frarøvet livet.

Varme tanker sender vi også til alle dem som har stått i fronten i første linje i denne krigføringen. Helsearbeidere og familiemedlemmer har stått på  langt over det som kan forventes mot vår felles fiende. Myndigheter og helsevesenet har gitt gode råd for å redusere smitteomfanget og konsekvensene av epidemien.

Samfunnet blir rammet på ulike hold.  Næringsliv og kulturliv har hatt voldsomme økonomiske tap. I vår lille verden, i vår sandkasse, vil det blispennende å se hva som blir resultatet. Det kommer stadig inn meldinger om ustillinger og veteranbilløp som avlyses, så det kan bli vanskelig å orientere seg om hva som blir gjennomført.

For vår del har vi ; 17-mai cruise på Vinstra, Country Car Meet den 4.juli, Gudbrandsdalsløpet 5.sept. og gudbrandsdalsutstillingen 6.sept. Det er opprettet kontakt med Nord-Fron kommune om hva som blir avgjørelsen om 
17-maiarrangement i kommunen.  De ordinære arrangementa er avlyst, men det diskuteres alternativer i et møte torsdag 30.apr.

Country Car Meet er et arrangement som Countryfestivalen, Vinstra, Peer Gynt kjøpesenter og GMK samarbeider om. Grunnet de nasjonale bestemmelsene om ikke å gjennomføre arrangement med over 500 publikummere er Couantryfestivalen avlyst og utsatt til 2021.Vi skal i møte med Peer Gynt kjøpesenter onsdag 29.apr. og diskutere om det skal gjennomføres et "Corona Car Meet" lørdag 4.juli.

GMK vil avholde styremøte torsdag 30.april, hvor vi skal forsøke å kikke inn i krystallkula. Følg med på hjemmesida .......................

 

| Svar

Nyeste kommentarer

27.08 | 12:45

Det er ikke forhåndspåmelding, derfor :
Påmelding i sekretariat i Peer Gyntsenteret,Vinstra
Fredag kl. 18.30 - 20.30
Lørdag kl. 08.30 - 10.30
Velkommen !

26.08 | 23:03

Hvordan melder man på seg på løpet

18.08 | 14:39

Motor Sykler

fra 18 år til 2014

15.08 | 10:14

Hei er det noen påmelding til Gudbrandsdalsøpet 2019 ??